Луната е в знак Телец до 20:41ч на 8 март Телец се управлява

...
Луната е в знак Телец до 20:41ч на 8 март
Телец се управлява
Коментари Харесай

Подходящо за тихи и спокойни занимания

Луната е в знак Телец до 20:41ч на 8 март

Телец се управлява от планетата Венера, която дава отговор за хубостта, комфорта, взаимоотношенията и полезностите. Луната, движеща се през зодиакалния знак Телец, придава на фона на деня по-стабилна, по-спокойна, по-нежна, по-чувствена атмосфера, цялостна с женски сили. Луната в Телец  ни кара да гледаме по-реалистично на всичко, притегля мислите и възприятията ни към практическата страна на живота. Може да се появи забавеност в дейностите, мързеливост. Именно в дните на Телец можете да почувствате по-голямо предпочитание за физическо наслаждение и да поглезите тялото си: да си хапнете добре и вкусно, да се отпуснете, да се отдадете на любовта и секса, да се наслаждавате на мира и комфорт, хубост, изкуство, музика.

Трябва да се пазите от настинки, изключително уязвими в тези дни са врата, шията, гърлото, долната челюст и ушите. Тези дни може да се усили апетитът и да имате податливост към преяждане, тъй че би трябвало да се обърне повече внимание на това какво и какъв брой се яде.

Лунен календар: 6 лунен ден от 09:12ч на 7 март до 09:38ч на 8 март

Първият от “благословените дни ”. Обикновено минава умерено и спокойно. Символ на деня е жеравът, който въплъщава връзката с боговете, опция да се влезе в по-висшите положения на съзнанието. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава опция да приема галактическа сила, да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Пред  него последователно стартират да се откриват истини, които по-рано са били недостъпни. 

Ден за приемане на обич и берекет. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци, които ви изпраща Вселената. Приветстват се всички дейности, които не са ориентирани към нарушаване на галактическият баланс. Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни обстановки вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни прочувствени реакции. Всеки прочувствен потрес - както негативен, по този начин и позитивен, може да докара до разрушителни вътрешни процеси. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики. 

Период на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, не въздействат върху цялостната картина на живота. Това време би трябвало да се употребява за отмора и тихи, спокойни занимания. Днес е доста значимо да не давате на никого своите движимости, нито пари на заем. В противоположен случай ще нарушите своя персонален покой, триумф и благоденствие. 

В този лунен ден полови връзки би трябвало да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с боязън. Това е време за класическия секс с обичайни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват дейни дейности. По-малко секс - повече нежни думи, милувки, целувки, обятия и нежности.

Подстригване – Ако сте решили скоро го вършиме, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Това способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.

На шестия лунен ден би трябвало да се купуват единствено артикули, които са свързани с творчеството и интелектуалната активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, писалки, такъми за изобразяване, музикални компактдискове, билети за спектакъл, билети за музей и така нататък С придобиването на всичко останало могат да зародят проблеми. Също по този начин през днешния ден можете да си купите детски облекла " за напредък ".

Слънчев календар – 22 слънчев ден - Не би трябвало нищо да планирате и да действате по прелиминарен сюжет. Избягвайте неприятните мисли и пожелания.

Променливото време оказва промени в живота. Ако вятърът да духа в гърба ви – ще бъде един сполучлив ден. Ако е срещуположен вятъра – денят ще е несполучлив. На излизане от къщи погледнете небето. Ако е облачно, обърнете внимание на формата на облаците, които имат огромно алегорично значение.

Астро-аспекти

Луна секстил Юпитер (15:50)

Слънце секстил Луна (19:04)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР